Caldura Casei Ica

 

Antoanella Balas Organizația Creștină „Ecce Homo”

34% Complete
3,400 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

50 de ani! 

Jumătate din viață cum se zice... 50 e o cifră... nesemnificativă, însă atunci când este pusă alături de cuvântul ani se schimbă semnificația, nu-i așa? Fiind an de bilanț primul gând a fost să văd ce am învățat, adunat dar mai ales ce am dăruit în anii aceștia. Cred că Dumnezeu există și că este implicat activ în viața mea. 

Pentru că El este cel care a transformat copilul timid și rușinos, care nu îndrăznea să ridice capul din pământ, care  socotea că nu este în stare de nimic,  în omul care știe că prin El totul e posibil. A adus oameni, situații, evenimente care au contribuit la schimbarea mea.

Locul transformării mele este Ecce Homo, aici am fost primită cu drag si învățată cu răbdare să cresc, să am încredere... să pot chiar dacă nu simțeam că pot.

Acum la 50 de ani vreau să dăruiesc un pic din ce-am primit.  Căldura unei case pe timp de iarnă este mereu asemuită căldurii cu care ești îngrijit ca să crești, așa că m-am gândit să-mi dăruiesc ziua cadou pentru schimbarea centralei de la Casa Ica. Acolo oamenii sunt primiți cu drag și căldură de colegele mele, dar centrala ne cam lasă. Mereu rămân fără căldură sau apă caldă.

Așa cum prin mulți oameni Dumnezeu a făcut ca viața mea să fie diferită, implicarea voastră poate face ca viața în casa Ica să fie „plină de căldură”.

 

Mulțumesc de pe acuma oameni dragi și buni, pentru contribuția voastră!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Oferim asistență socială, economică și spirituală persoanelor,
familiilor și comunităților aflate în situații de criză. Accesăm
resurse umane și materiale din dorința de a realiza o
schimbare în bine. Promovăm valorile creștine și credem în
demnitatea și valoarea puse de Dumnezeu în fiecare individ.

SUSŢIN PROIECTUL

Casa Ica

Ne dorim să putem oferi un spațiu de cazare atât pentru persoanele bolnave care vin în orașul Cluj-Napoca pentru diferite investigații sau tratamente medicale, cât și aparținătorilor acestora care îi însoțesc.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

La multi ani noua 😇🤗
31 Oct 2021
20 Oct 2021
Donație
19 Oct 2021
Dumnezeu sa incalzeasca si casa si inimile celor din Casa Ica.
19 Oct 2021

Nadia

300 RON
va imbratisez calduros !
19 Oct 2021
Pt Casa ICA
18 Oct 2021
18 Oct 2021

Lia C

105 RON
La multi ani , plini de binecuvantari, Anto!❤
17 Oct 2021
La multi ani binecuvantati Anto draga! Acum la jumatate de secol de viata sunt mandra sa te numesc prietena mea, si sa vad cum a lucrat Domnul in viata ta! Sunt fericita pt ca ti-ai gasit locul in lucrarea Lui, si astept cu drag sa vad ce lucruri marete va mai face El prin tine! Te imbratisez cu mult drag si dor! 💕
16 Oct 2021

Anonymous

150 RON
Ma bucur ca existati si sunteti alaturi de oameni!!
16 Oct 2021
La multi ani! Multe impliniri, fericire si putere pentru a-i sprijini pe cei din jurul tau!
15 Oct 2021

Anonymous

100 RON
15 Oct 2021

Anonymous

100 RON
15 Oct 2021
Antoanella Balas : Organizația Creștină „Ecce Homo”
Caldura Casei Ica