Încălzim un suflet!

În fiecare an, odată cu sosirea toamnei pentru multe familii care încă se încălzesc cu sobă pe lemne apropierea sezonului rece pune sub semnul întrebării supraviețuirea lor. Ca și în anii trecuți, încearcăm să găsim resurse pentru acoperirea nevoilor de lemne pentru vârstnicii și familiile cele mai nevoiașe. În acest an ne dorim să sprijinim un numă de 35 familii și vârstnici din Cluj-Napoca și alte orașe.

Cei mai mulți dintre aceștia se confruntă cu situații tragice și au nevoie de tot sprijinul pe care îl pot primi. Spre exemplu, Diana are 32 de ani și își crește cei 6 copii. Soțul ei nu are un serviciu stabil și din cauza problemelor psihice cu care se confruntă nu se pot baza pe el de loc. De multe ori pleacă de acasă și se întoarce după mai multe sătpămâni. Sau un tată care își crește singur fiica. Face eforturi mari să lucreze, însă cu greu își găsește ceva. Fiica lui a suferit o operație pe inimă pe când avea doar 7 ani (acum are 12). Încearcă să supraviețuiască din alocația fetei și indemnizația medicală de care beneficiază. Doamna Viorica și-a pierdut soțul și fiul într-un timp scurt. A rămas singură și cu multe probleme de sănătate. Dintre acestea, cel mai grav este cancerul de vezică, pentru care a suferit deja 6 operații. Dintr-o pensie de 700 lei, plătște doar pentru hrană și medicamente 680. Toate aceste persoane și multe altele întâmpină iarna cu inima strânsă, neștiind dacă vor avea parte de un cămin cald, sau vor trebui să înfrunte gerul. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

25

Suma:

3,360 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Încălzim un suflet!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

3,360 RON

Suma:

1

Galantomi:
25 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
3,360 RON Suma
25 Donatii
67.2% Complete